Informasjon om feltetOdølingen Eiendom AS (tidl. Knapper Eiendomsinvest AS) hadde i 2010 gleden av å lansere Odølingen hyttegrend i Nord-Odal kommune. De 20 første tomtene var da tilgjengelig for salg. I mars 2021 ble siste tomt solgt.

Odølingen Hyttegrend ligger vakkert til ved Sandvik i Austvatn, på østsiden av Storsjøen. Området er vestvendt, er solrikt og har vidt utsyn, og tomtene ligger bare et steinkast fra sjøen. Storsjøen og områdene omkring byr på flotte rekreasjonsmuligheter og varierte friluftsaktiviteter.

Navnet på hyttegrenda er valgt fordi D/S Odølingen hadde ett av sine anløpssteder nettopp her. Det er synlige merker etter den gamle dampbåtbrygga, som ble brukt av Storsjø og Odølingen.

Hyttegrenda omfatter 20 tomter på felt nord og 30 tomter på felt sør. Størrelse fra 1,1 til 1,8 dekar. I utbyggingen inngår bryggeanlegg med én mulig plass til hver hytte i tillegg til gjesteplasser. Badestranda på felt nord og badeplassen med badebygge på felt sør, har vist seg å være veldig populær. Strandpromenade er anlagt langs Storsjøen. Flere stier er anlagt og det er satt ut benkebord flere steder langs sjøen. I 2021 ble det bygget gapahuk i fellesområdet mellom felt nord og felt sør. Området er klargjort med vei, vann- og kloakk-/renseanlegg, samt fibernett til tomtegrensene.

Reguleringsplanen er utarbeidet av Sjåtil & Fornæss AS, Romerike. Rolf Døli AS har hatt hovedansvaret for opparbeidingen.